Nytt bokningssystem

Vi har haft problem med att vårt gamla bokningssystem har blivit hackat och skadlig kod har lagts in på sidan. Då detta system är väldigt gammalt och behöver skrivas om från start för att bli säkert så har vi valt att använda en tredjepartstjänst istället. Denna tjänsten är gratis i sin nuvarande form och vi kommer att utvärdera den under året.

För att komma åt bokningen så går man som vanligt in via samfällighetens hemsida eller via denna länken

För att se bokningar så behövs inget lösenord. För att kunna göra en bokning behöver man logga in genom att klicka på Logga in uppe till höger på bokningssidan. Lösenordet kan man begära genom att kontakta styrelsen via hemsidan

Detta är för att göra det lite svårare för andra att boka än vi som hör till föreningen.

Bokningar Generellt

• Man får max boka tre månader i förväg. Vi tar bort bokningar som bryter mot detta.

• Ange ett lösenord till din bokning. Detta för att ingen annan än du/styrelsen skall kunna ta bort/ändra din bokning.

Boka Röda & Blå Stugan

• Boka hela dagar. Detta gör man genom att sätta 00:00 som starttid och sluttid.

• Man får max boka 5 dagar i följd. Vi tar bort alla dagar som ligger utöver detta. Missbruka det inte.

Har ni några frågor så går det bra att maila styrelsen på styrelsen@lillanssamfallighetsforening.se

Comments are closed.